Wartos industri

  • BY ANASTASIA STEFANUK JUNE 3, 2019 AUGMENTED REALITY, GUEST POSTS

    DENGAN ANASTASIA STEFANUK JUN 3, 2019 DIGUNTUKAN DIBUKA, POS HENTEUH

    DENGAN ANASTASIA STEFANUK JUN 3, 2019 DIGANGGALKEUNAKAN, KAROSI PELAKON Usaha di sakumna dunya ayeuna ngintegrasikeun téknologi pikeun ningkatkeun produk sareng jasa sareng sasarengan. Tren téknologi anyar anu diantisipasi pikeun 2020 condong ngalebetkeun pilihan realitas anu dimekarkeun ...
    Maca deui
  • ARE TOUCH SCREENS THE FUTURE OF DIGITAL SIGNAGE?

    AYA GOLEK NANGGALKEUNAN HUTIRAN DIGITAL SIGNAGE?

    AYA GOLEK NANGGALKEUNAN HUTIRAN DIGITAL SIGNAGE? Industri Tanda Digital ngembang sacara éksponénsial sataun dina taun. Ku taun 2023 pasar Digital Signage disetél ka $ 32,84 Miliar. Téknologi layar Sentuh mangrupikeun bagéan anu gancang dina ieu ngadorong Digital Signage market even f ...
    Maca deui
  • LOOKING AT THE FUTURE OF INDOOR DIGITAL SIGNAGE

    NYUTUN PUTRA ING PENTA DIGITAL INDIG

    Catetan redén: Ieu mangrupikeun bagian tina siri analisa tren ayeuna sareng masa depan di pasar signage digital. Bagian saterusna bakal nganalisis tren software. Sinyal digital parantos gancang ngalangkungan jangkauan di ampir unggal pasar sareng daérah, khususna di jero ruangan. Ayeuna, duanana sareng eceran ageung ageung ...
    Maca deui
  • HOW CAN YOU CHOOSE A COST-EFFECTIVE DEVICE?

    BISA AKAN NU MILIH KADÉNA KOS-EKEKTIF?

    Kalayan ngembangkeun téknologi, mecenghulna Touch All in One Kiosk ngajadikeun kahirupan masarakat langkung merenah sareng langkung cerdas. Tapi, téknologi mangrupikeun pedang anu dua kali. Kalayan naékna nomer produk, pasar mimiti kacau, sareng beuki seueur muncul, m ...
    Maca deui