NYUTUN PUTRA ING PENTA DIGITAL INDIG

Catetan redén: Ieu mangrupikeun bagian tina siri analisa tren ayeuna sareng masa depan di pasar signage digital. Bagian saterusna bakal nganalisis tren software.

3004e901

Sinyal digital parantos gancang ngalangkungan jangkauan di ampir unggal pasar sareng daérah, khususna di jero ruangan. Ayeuna, duanana eceran ageung sareng alit ngangge signage digital dina jumlah anu langkung ageung pikeun ngiklankeunkeun, ningkatkeun dorongan ningkatkeun pangalaman customer, numutkeun Laporan Digital Signage Future Trends. Éta mendakan yén dua per tilu peruncit anu ditaliti nyatakeun yén ningkatkeun branding mangrupikeun kauntungan anu paling penting tina signage digital, dituturkeun ku layanan palanggan anu ningkat 40 persen.

Nordiska Kompaniet, hiji pangecér di Stockholm, Swédia, contona, nyebarkeun signage digital nganggo pita kulit anu disamak di luhureun éta sareng ngagantung kana témbok pikeun ngadamel ilusi yén tampilan anu gantung ku band. Ieu ngabantosan tampilan ngahijikeun sareng pangecér umum sareng gambar merek kelas luhur.

Dina tingkat umum, ruang signage digital jero ruangan ningali tampilan anu langkung saé pikeun ningkatkeun brand, sareng alat papacangan anu langkung hadé pikeun ningkatkeun pangalaman nasabah.

Pidéo anu langkung saé

Salah sahiji tren utama nyaéta ngaléngkah tina tampilan LCD ka tampilan LED anu langkung maju, nurutkeun Barry Pearmen, manajer di jero penjualan, Watchfire. Pearman pamadegan yén turunna biaya LED nunjukkeun ngabantosan trend ieu.

LED henteu ngan ukur biasa, aranjeunna ogé janten langkung canggih.

"LED parantos lami-lami, kami terus-terasan ngadorong pitches anu langkung ketat sareng langkung ketat, ngingetkeun LEDS ngadeukeutan sareng ngahiji," Brian Huber, manajer tim kreatif, Watchfire, saur dina wawancara. "Ngeusina mangrupikeun dinten-ayeuna tina tanda cahaya luntur buta anu nunjukkeun ngan 8 karakter dina hiji waktu."

Tren gedé sanésna nyaéta dorong ka arah pidangan tampilan langsung LED pikeun nyiptakeun pangalaman anu langkung narik sareng kagum, dumasar kana Kevin Christopherson, diréktur pamasaran produk, NEC Display Solutions.

"Panunjuk langsung Panel LED kacida disesuaikan sareng tiasa nyiptakeun pangalaman anu ngalingkupkeun panongton atanapi nyiptakeun poin museurkeun arsitéktur," saur Christopherson dina éntri na 2018 Laporan Trend Masa Depan Digital 2018 "Kalayan pilihan pitch piksel pikeun nanaon ti pandangan nutup-deukeut ka Ningali jauh kanggo tempat anu langkung ageung, pamilik tiasa nganggo dvLED pikeun masihan pangalaman anu unik sareng émut. "

Alat anu hadé

Kantun gaduh tampilan anu langkung cerah teu cekap pikeun nganteurkeun pangalaman di jero ruangan anu langkung saé. Éta sababna ngical paralatan signage digital nuju nawiskeun deui seueur sistem analytics canggih pikeun meunangkeun wawasan konci pikeun para nasabah, ku kituna aranjeunna tiasa langkung hadé ngiringan aranjeunna.

Matthias Woggon, CEO, eyefactive, nunjukkeun dina éntri na Digital Signage Future Trends Report yén padagang nganggo sensor jarak deukeut sareng kaméra pangenalan wajah pikeun ngaidentipikasi inpormasi penting ngeunaan nasabah, sapertos naha aranjeunna milari produk atanapi tampilan.

"Algoritma modéren bahkan tiasa mendakan paraméter sapertos umur, jinisna sareng wanda ku cara nganalisa ekspresi rai dina rakaman kaméra. Salaku tambahan, touchscreens tiasa ngukur némpél dina kontén khusus sareng tiasa netepkeun prestasi kampanye pariwara anu leres sareng uih deui investasi, ”saur Woggan. "Kombinasi pangenalan sareng téknologi toél ngamungkinkeun pikeun ngukur sabaraha jalma ngaréaksikeun eusi sareng ngahasilkeun nyiptakeun kampanye sasarengan sareng optimasi anu tetep."

Sinyal digital ogé ngirimkeun pangalaman omnichannel interaktif pikeun kalibet sareng nasabah. Ian Crosby, wakil presiden penjualan sareng pemasaran pikeun Zytronic, nyerat dina éntri na pikeun Digital Signage Future Trends Report about Ebekek, hiji indung pangecér produk indung sareng orok di Turki. Ebekek nganggo signage digital interaktif pikeun ngahijikeun e-commerce sareng penjualan anu dibantuan. Konsumén tiasa ngotéktak sasarap sadaya produk sareng ngadamel mésér sacara mandiri atanapi naroskeun ka asisten penjualan.

Survey pikeun laporan Digital Signage Future Trends 2018 mastikeun tren ieu ningkatkeun pangalaman interaktif. 50 persén pangecér nyarios yén aranjeunna mendakan layar rampa mangpaat pisan pikeun signage digital.

Trend anu langkung ageung sareng sadaya conto ieu, nyaéta dorong ka arah langkung réaksi réaksi, dumasar kana blog Laporan Digital Tragét Masa Depan Digital ku Geoffrey Platt, diréktur RealMotion

"Téknologi interaktif anu muncul ieu sadayana butuh hiji elemen anu umum. Kamampuh nyiptakeun, nganalisa sareng meta dina dunya anu butuh solusi dumasar-waktos, ”saur Platt.

Dimana urang angkat?

Dina ruang jero ruangan, signage digital langkung ageung langkung tina segi anu langkung ageung, pidéo langkung ageung sareng perangkat lunak anu édip langkung alit, sakumaha toko Ibu sareng Pop nyebarkeun tampilan anu langkung sederhana dina jumlah langkung ageung.

Christopherson negeskeun yén pangguna sinyal signage digital sareng padagang parantos ngembangkeun solusi anu nyiptakeun pamiarsa aktipitas. Léngkah gedéna nyaéta nalika sadaya potongan digantelkeun, sareng urang mimiti ningali penyebaran saestu dinamis kana pasar pikeun perusahaan-perusahaan ageung sareng alit.

"Lengkah saterusna nyaéta nempatkeun potongan analytics di tempat," saur Christopherson. "Sakali gelombang proyék-proyék sistem lengkep lengkep, anjeun tiasa ngaharepkeun latihan ieu pareum sapertos seuneu sapertos anu ningali pamilik nilai tambahan anu disayogikeun."

Gambar via Istock.com.


Waktu pos: Mei-13-2020