DENGAN ANASTASIA STEFANUK JUN 3, 2019 DIGUNTUKAN DIBUKA, POS HENTEUH

DENGAN ANASTASIA STEFANUK JUN 3, 2019 DIGUNTUKAN DIBUKA, POS HENTEUH

d1c6a48b

Usaha di sakumna dunya ayeuna ngahijikeun téknologi pikeun ningkatkeun produk sareng jasa sareng teras nganggo. Tren téknologi anyar anu diantisipasi pikeun 2020 condong ngalebetkeun pilihan realitas anu diperluas sapertos Augmented Reality (AR) sareng Virtual Reality (VR) kana sababaraha industri, khususna dina Énggal. Gaduhan seueur info ngeunaan kumaha carana diajar aplikasi bisnis sapertos sareng perusahaan realitas maya anu ngajantenkeun aranjeunna pasti mangpaat.

Naha Anggo VR dina Bisnis?

Aya sababaraha manpaat pikeun bisnis nalika nganggo VR tech. Di 2018, pasar AR / VR hargana sakitar sakitar $ 12 milyar, sareng diperkirakeun naek ka langkung ti $ 192 milyar ku 2022.

fadac52b

1. Pangalaman Pelanggan Ningkatkeun

VR sareng AR ngawenangkeun pangalaman balanja anu langkung immersive sareng museur. Sensor konsumen anu aktip sareng sanggup neuleumkeun diri sareng janten fokus kana pangalaman virtual tanpa gangguan luar. Hal ieu ngamungkinkeun para nasabah ngalaman produk di lingkungan maya.

2. Strategi Pamasaran Immersive sareng Interaktif

Téknologi VR ngamungkinkeun usaha ngagaduhan seueur kalenturan dina ngamangpaatkeun konsép 'cobi sateuacan mésér'. Kalayan VR, pemasaran produk revolves nyiptakeun pangalaman mimiti-produk immersive produk. VR sanggup ngangkut jalma ka mana waé, nyata atanapi dibayangkeun. Téknologi ieu ngagentos pamasaran ti nyaritakeun carita produk pikeun nunjukkeun sareng ngantep konsumen sareng para nasabah ngalaman produk éta nyalira.

3. Usaha Lanjutan sareng Analytics konsumén

VR ngamungkinkeun konsumén pikeun ngira-ngira marketability, prestasi, sareng kualitas produk. Usaha tiasa ngempelkeun inpormasi langkung kuat kumaha carana produk anu ditampi ku konsumen. Pemasar nganalisa data anu langkung kuat anu tiasa dianggo pikeun ningkatkeun kualitas produk sareng ningkatkeun kasatiaan nasabah.

Anggo Kasus

Realitas maya nyayogikeun seueur kamungkinan pikeun aplikasi dina sababaraha industri. Pemasar tiasa ngawangun antisipasi sareng kapentingan kalayan masihan konsumén poténsial sareng investor kasempetan ngalaman produk atanapi jasa anu disayogikeun, sapertos perjalanan sareng renovasi rohangan. Pamakéan VR minangka bagian tina produk sareng jasa anu ditawarkeun ku perusahaan ningkatkeun kadua produk perusahaan sareng pangalaman anu para palanggan nganggo produk masing-masing.

af49b8e2

Pariwisata

Marriot Hotels ngagunakeun VR pikeun sémah na ngalaman sagala rupa cabang di sakumna dunya. Nalika Wildlife Trust South sareng West Wales nyayogikeun set VR kagunaan pidéo 3D pikeun neuleumkeun sémahana dina pangalaman ngadatangan situsna sareng mikaresep satwa liar. VR dina pariwisata ogé parantos kabuktosan nguntungkeun pikeun perusahaan-perusahaan anu karaos. Kolaborasi antara Thomas Cooke sareng Samsung Gear VR ngagaduhan ROI 40 persen dina tilu bulan kahiji peluncuran na.

Ngaronjatkeun bumi

Perusahaan pamutahiran bumi sapertos IKEA, John Lewis, sareng pamutahiran bumi di Lowe ogé parantos dianggo VR. Téknologi ngamungkinkeun para nasabah pikeun ngayakeun rencana pamutahiran bumi anu dipikahoyong dina 3D. Henteu ngan ukur ieu nguatkeun visi pikeun imahna, tapi aranjeunna ogé tiasa ningkatkeun perencanaannana sareng maénkeun tempat sareng rohangan idéal ku produk anu disayogikeun ku perusahaan.

Écéran

Toko eceran TOMS anu ngagunakeun VR ngamungkinkeun para pelanggan ngumbara sareng sapatu na ngiringan kumaha hasil tina pameseranana nyungkeun sumbangan di Amérika Tengah. Perusahaan otomotif sapertos Volvo nyayogikeun poténsial para nasabah pikeun nguji drive hiji modél énggalna liwat aplikasi VR na. McDonald's nganggo Happy Meal Box maranéhanana sareng jantenkeun kana set VR Happy Goggles anu tiasa dienggokeun konsumen pikeun maénkeun kaulinan sareng kalibet.

Perumahan

Perusahaan perumahan, sapertos Giraffe360 sareng Matterport, nyayogikeun wisata virtual harta ka para klienna. Sipat pementasan ogé parantos diangkat sareng VR, sareng éta parantos ningkat agén sareng interaksi klien sareng minat. Rencana pamasaran sareng susun atur parantos janten pangalaman anu langkung interaktif sareng immersive pikeun klien sareng agén nganggo strategi sareng téknologi VR.

Kanyataanana Ngembangkeun mangrupikeun masa depan

Kalayan ékspansi terus sareng ngamekarkeun téknologi VR, diperkirakeun yén sapertilu tina total konsumen global bakal ngagunakeun VR ku taun 2020. Sareng langkung seueur jalma anu gaduh aksés sareng ngamangpaatkeun téknologi sapertos kitu, usaha pasti bakal nuturkeun ku nyayogikeun produk anu cocog sareng VR. sareng jasa. Ngagunakeun téknologi sapertos anu tiasa diaksés pikeun usaha ningkatkeun produk, jasa, strategi pemasaran, sareng kasatiaan nasabah.

Pariwisata

Marriot Hotels ngagunakeun VR pikeun sémah na ngalaman sagala rupa cabang di sakumna dunya. Nalika Wildlife Trust South sareng West Wales nyayogikeun set VR kagunaan pidéo 3D pikeun neuleumkeun sémahana dina pangalaman ngadatangan situsna sareng mikaresep satwa liar. VR dina pariwisata ogé parantos kabuktosan nguntungkeun pikeun perusahaan-perusahaan anu karaos. Kolaborasi antara Thomas Cooke sareng Samsung Gear VR ngagaduhan ROI 40 persen dina tilu bulan kahiji peluncuran na.

Ngaronjatkeun bumi

Perusahaan pamutahiran bumi sapertos IKEA, John Lewis, sareng pamutahiran bumi di Lowe ogé parantos dianggo VR. Téknologi ngamungkinkeun para nasabah pikeun ngayakeun rencana pamutahiran bumi anu dipikahoyong dina 3D. Henteu ngan ukur ieu nguatkeun visi pikeun imahna, tapi aranjeunna ogé tiasa ningkatkeun perencanaannana sareng maénkeun tempat sareng rohangan idéal ku produk anu disayogikeun ku perusahaan.

Écéran

Toko eceran TOMS anu ngagunakeun VR ngamungkinkeun para pelanggan ngumbara sareng sapatu na ngiringan kumaha hasil tina pameseranana nyungkeun sumbangan di Amérika Tengah. Perusahaan otomotif sapertos Volvo nyayogikeun poténsial para nasabah pikeun nguji drive hiji modél énggalna liwat aplikasi VR na. McDonald's nganggo Happy Meal Box maranéhanana sareng jantenkeun kana set VR Happy Goggles anu tiasa dienggokeun konsumen pikeun maénkeun kaulinan sareng kalibet.

Perumahan

Perusahaan perumahan, sapertos Giraffe360 sareng Matterport, nyayogikeun wisata virtual harta ka para klienna. Sipat pementasan ogé parantos diangkat sareng VR, sareng éta parantos ningkat agén sareng interaksi klien sareng minat. Rencana pamasaran sareng susun atur parantos janten pangalaman anu langkung interaktif sareng immersive pikeun klien sareng agén nganggo strategi sareng téknologi VR.

Kanyataanana Ngembangkeun mangrupikeun masa depan

Kalayan ékspansi terus sareng ngamekarkeun téknologi VR, diperkirakeun yén sapertilu tina total konsumen global bakal ngagunakeun VR ku taun 2020. Sareng langkung seueur jalma anu gaduh aksés sareng ngamangpaatkeun téknologi sapertos kitu, usaha pasti bakal nuturkeun ku nyayogikeun produk anu cocog sareng VR. sareng jasa. Ngagunakeun téknologi sapertos anu tiasa diaksés pikeun usaha ningkatkeun produk, jasa, strategi pemasaran, sareng kasatiaan nasabah.


Waktu pos: Mei-13-2020