AYA GOLEK NANGGALKEUNAN HUTIRAN DIGITAL SIGNAGE?

AYA GOLEK NANGGALKEUNAN HUTIRAN DIGITAL SIGNAGE?

11c76632Industri Tanda Digital ngembang sacara éksponénsial sataun dina taun. Ku taun 2023 pasar Digital Signage disetél ka $ 32,84 Miliar. Téknologi layar Sentuh mangrupikeun bagéan anu gancang dina ieu ngadorong Digital Signage pasar bahkan langkung jauh. Teknologiwasemén layar Sentuh Infrared Touch dipaké dina aplikasi komérsial. Nanging, téknologi interaktif anu leuwih anyar digunakeun dina épéktip Parabot émosional parantos dianggo salaku biaya manufaktur parantos turun. Di dunya anu pinuh ku Touch Screen Smartphone sareng tablet aya anu ngaduga yén Touch Screensn nyaéta masa depan pikeun industri Tanda Digital. Dina blog ieu kuring bakal nalungtik naha ieu mangrupikeun masalahna atanapi henteu. Industri ritel ngiringan langkung ti saparapat penjualan Tanda Digital tapi industri sorangan ngalangkungan waktos anu matak ngaganggu. Balanja online parantos ngaruksak eceran sareng nyababkeun krisis di jalan tinggi. Kalayan toko lingkungan anu kompetitif sapertos kitu téh kedah ngarobih pendekatan pikeun kéngingkeun para pelanggan kaluar ti bumi sareng ka toko. Screen Screenshot nyaéta salah sahiji cara anu tiasa dilakukeun ieu, Screen Screenshot tiasa digunakeun pikeun ngabantosan para nasabah pikeun mendakan / mesen produk sareng ngabandingkeun langkung seueur contona. Ku ngagunakeun layar sapertos Kiosks layar PCAP Touch urang, aranjeunna janten penyambungan kumaha konsumén ngalaman merek di smartphone sareng komputer. Téknologi jenis ieu tiasa dianggo pikeun masihan pangalaman anu langkung pribadi pikeun para nasabah sareng nampi aranjeunna langkung aktip sareng produk sareng merek. Inovasi tempat dimana para pangecér bener-bener tiasa ngadamel bédana, kalayan tampilan anu unik sapertos PCAP Touch Screen Eunteung tiasa nyiptakeun pangalaman anu ngan ukur palanggan ku toko-toko.

Hiji industri dimana Digital Signage nyaéta réputasi séktorna nyaéta dina réstoran Service Gancang (QSR). Merek QSR anu mangfaat di pasar sapertos McDonalds, Burger King sareng KFC parantos ngamimitian ngagolér Digital Menu Boards sareng layar Toél interaktif ku Toel interaktif di toko-toko na. Réstoran parantos ningali pedah sistem ieu salaku konsumen condong mesen langkung seueur dahareun nalika henteu ngagaduhan tekanan waktos éta; nu balukarna langkung laba. Seueur konsumén ogé resep jinis Tutorial Toél ieu kusabab umumna henteu kedah ngantosan lami pisan supados mesenna dicandak sareng henteu kedah tekanan pikeun mesen gancang sapertos nalika aranjeunna nangtung di lokét. Nalika parangkat lunak nyusun janten langkung diaksés mah prédiksi yén Screen Screuk bakal enggal janten standar dina ranté katuangan gancang.

Nalika pangsa pasar Toel Potret dina industri Signage Digital ngembang di dinya sababaraha faktor anu nahan deui ayeuna. Masalah utama nyaéta kalayan nyiptakeun eusi. Nyiptakeun kontén Screen Toél teu gampang / gancang atanapi kedahna sapertos. Nganggo halaman wéb anjeun dina layar Pariksa teu kudu ngabutuhkeun kauntungan anu dipikahoyong kecuali anjeun nyiptakeun kontén anu cocog pikeun tujuan khusus anu didamel pikeun tujuan. Nyiptakeun kontén ieu tiasa janten waktos meakeun sareng mahal. Biaya kami pikeun Touch CMS anu efektif tiasa ngamungkinkeun para pengguna nyiptakeun sareng ngatur eusi kanggo Screenshot Toél. Sinyal Digital AI diprediksi janten tren anu sanés dina industri anu tiasa narik fokus jauh tina Screen Screenshot, kalayan janji kontén dinamis dipasarkan langsung di gugus pelanggan khusus. Sentuhan Sentuh sorangan parantos ngempelkeun perhatian anu négatip nembé, tina tuduhan tampilan anu teu leres ka klaim automation anu teu leres nyandak pagawéan.

Screens Toel bakal janten bagian anu ageung pikeun industri Tanda Digital, seueur kauntungan tina téknologi interaktif ieu bakal ngiringan industri sacara gembleng. Salaku nyiptakeun kontén pikeun Screen Screenshot ningkatkeun sareng janten langkung diaksés pikeun UKM kamekaran Screenshot bakal tiasa neruskeun kamajuan anu pikaresepeun. Tapi kuring henteu percanten yén Screenshot ku nyalira mangrupikeun masa depan, damel bareng Digital Signage non-interaktif sanaos aranjeunna tiasa silih muji pikeun sadaya solusi signage.


Waktu pos: Mei-13-2020