Taros Kami

Shenzhen Nusilkoad Led Display Co., Ltd.

Alamat

501, Gedong C, Pusat Inovasi Téknologi tinggi, Jalan Kelian, Komunitas Tiantang, Jalan Yutang, Kacamatan Guangming, Shenzhen

Telepon

Penjualan: 86-18718689333

telepon / wechat / whatApp:

+8618123900760 

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami