Naha milih AS?

OEM / ODM SERVICE

Pausahaan ieu dilengkepan mesin motong laser, mesin pencét CNCpunch, mesin bending digital sarta alat-alat othermachinery, flexibly Nyieun husus tampilan iklan quality.unique tinggi pikeun OEM / ODM jasa.

  • about

Tentang Kami

ABOUT USDecade vears manufacturing in digital signageCompany profileNusilkoad berfungsi salaku supplier signage digital profésional, spésifikasi dina ngahasilkeun anddevelolevator & tampilan beus, tampilan nangtung, témbok dipasang digital signageall-in-one touch touch tabel, digital whiteboard, LCD video wall, tampilan luar, 4G / WIFI kios layar sentuhan Android, monitor HD sareng layar OLED, dll. Produk sadayana ngaleuleuskeun CE, ROHS, CCC sareng sértipikasi, sareng aranjeunna umumna dianggo dina kulturepalace, stasion beus, pusat balanja, gedong padumukan, pabrik sakola dll. meter sareng dilengkepan mesin motong laser, mesin pers CNCpunch, mesin lenturan digital sareng peralatan mesin anu sanés, ngagentér kualitas luhur, cangkang iklan iklan unik ogé pikeun OEM / ODM ser-K Di sisi sanésna, kami nyayogikeun solusi anu eureun ngawengku kreasi software developingcontent, integrasi sistem kayaning printer, maca RFID, panyeken barkod, sistem pamayaran pikeun nyayogikeun kabutuhan khusus tina pelanggan urang Usikeun inovasi, iman anu saé, mutubenefit sareng bantosan conceptae prinsip pangpayunna pikeun ngaladénan klien kami

SUKU-SUKANG TANGKAP

Ogé, kami nyayogikeun solusi sapédah anu ngalangkungan softwaredeveloping, pembuatan eusi, integrasi sistem pikeun nyayogikeun kabutuhan spésifik ti pasar.

certificate